• Eunice: +86 19158819831

banner

nyheder

Trolleybiler går til udlandet for at affyre Canton Fair: efterspørgslen i udlandet steg i vejret, europæiske produktionsomkostninger 3 gange højere end Kina, udlændinge siger, at kinesiske biler er førstevalg!

-en

Ny energi køretøj dele oversøiske marked hot: brændstof køretøj dele virksomheder til at udvide opladning bunke virksomhed
"Her er jeg som en one-stop-shop, hvor jeg altid kan finde de produkter og tilbehør, jeg ønsker."I Xinyi-glasstanden fortalte købere fra North Africa Toth (et pseudonym) til Daily Economic News-reporteren.
"Der er efterspørgsel efter dette produkt i vores land, og jeg forsøgte at give en prøve til et firma for at hjælpe kunder med at få ordrer," fortalte Mr. Toth til journalister og pegede på et stykke bilrude, der hang på væggen.

b

Da tempoet i Kinas bileksport fortsætter med at accelerere, er efterspørgslen efter bileftersalgsservice på oversøiske markeder også stigende, især i områder med et relativt svagt industrielt grundlag, ud over køretøjeksporten er industrikæden blevet en ny trend .
"Vores glas fås i titusindvis af modeller og kan dække de store bilmærker verden over."Huang Wenjia, regional salgschef for Xinyi Glass Holding Co., LTD., fortalte Daily Economic News reporter, at virksomheden i de seneste år har fokuseret på det oversøiske eftersalgsmarked for biler og efterspørgslen efter virksomhedens produkter i midten Øst, Afrika og Europa har været fantastisk, og salget steg med omkring 10% sidste år.
Oversøiske forhandlere og værksteder er vores vigtigste kundegrupper."Huang Wenjia fortalte desuden journalister, at efterhånden som flere og flere kinesiske nye energikøretøjer eksporteres til udlandet, stiger brudraten af ​​glas også.Især glas med høj værditilvækst såsom varmeisolering, belægning og heads-up display er i stor efterspørgsel på det oversøiske eftermarked, næsten en mangelvare.

"Vores virksomhed har lavet brændstofdele i mere end 20 år, men siden 2020 har den oversøiske efterspørgsel efter ladebunker vist eksplosiv vækst."Manager Wang (et pseudonym) fra Shanghai Wide Electrical Group med ansvar for oversøiske forretninger fortalte Daily Economic News reporter, at ifølge deres forskning er forholdet mellem nye energikøretøjer og ladebunker i Europa kun 7,6:1, det vil sige, at 7,6 køretøjer svarer til til 1 ladebunke.
"Den samme opladningsbunke, omkostningsforskellen mellem Kina og Europa er omkring tre gange."Manager Wang sagde yderligere, at Kinas opladningsbunker, der eksporteres til USA, faktisk er på "toldlisten", men virksomheden er stadig uvillig til at opgive det europæiske og amerikanske marked.Fordi disse markeder har en stor efterspørgsel efter hjemmeladebunker, tegner det europæiske marked sig for omkring 80 % af dets eksportandel.

Sichuan Green Science & Technology Co., Ltd.
sale08@cngreenscience.com
0086 19158819831
www.cngreenscience.com


Indlægstid: 18. maj 2024